top of page
Rather than thinking, oh, I’m going to reveal my weaknesses, say, wow, here’s a chance to grow!

Carol Dweck

De 360 feedback assessment van The Leadership Circle®  brengt een ongekend snelle diepgang in zelfinzicht en in de relaties in je team. Voor leiderschaps- en teamontwikkeling.

Ja, het is kwetsbaar. Misschien zelfs eng. En ja, het is krachtig. Zo krachtig dat je met deze 360 sneller gaat dan met een regulier coachtraject. 

Dit is hoe het werkt. 

  • Jouw onzichtbare intenties: in de assessment die je invult laat je jouw eigen intenties en de essentie van jouw werk en leiderschap zien. Een deel van je innerlijke wereld wordt zichtbaar.  

  • Jouw zichtbare gedrag: Een diverse groep collega's vult de assessment in voor jou. De feedback is vaak diepgaand en gegeven vanuit de oprechte wens om jou te zien groeien. Deze diverse groep collega's biedt een spiegel van jouw impact op de directe werkomgeving, waardoor jouw gedrag voor jou zichtbaar wordt.

  • De verschillen en de overeenkomsten: In de debriefing fase komen de uitkomsten tot leven. We onderzoeken hoe jouw innerlijke wereld en je gedrag samenkomen, of juist niet. Het is een kritisch moment waarop we samen kijken naar wat wel en niet voor jou werkt, en waarom.

De Leadership Circle Profile (LCP)™, de 360 tool die ik hanteer, biedt uniek inzicht in de kernvraag: leid jij om iets niet te verliezen, of leid je met als doel een positieve impact te maken? Dit onderscheid tussen reactief en creatief leiderschap vormt de essentie van de LCP™ en opent de deur naar groei, zowel op persoonlijk als leiderschapsniveau, voor zowel jouzelf als jouw omgeving.

Creative leadership

Your inner game is the foundation of your outer game. 
image_edited.png

Reactive leadership

Snel de diepte in? Deze  360 feedback geeft je de kickstart voor de volgende fase in je leiderschap. 

Ik begeleid 360 feedback assessments voor leiders en voor teams:​​​

 

Individuele groei: het begint bij de bewustwording van de impact van je huidige leiderschap. Wat is je invloed en welke impact zou je willen hebben?

Teamontwikkeling: teams waarbij elk teamlid de assessment doet groeien sneller. De teamleden krijgen een gedeelde taal, krijgen dieper begrip van elkaar en stelt ze in staat om betere toekomstkeuzes te maken. 

Doelstellingen en strategieën: de 360 assessment laat zien waarom doelen en strategieën vastlopen, en wat leiders zelf te veranderen hebben. 

Cultuur- en gedragsverandering: dit begint bij het inzicht van de leiders waarom ze zelf de rem of het gaspedaal gebruiken op complexere en meer gevoelsmatige vraagstukken. 

Meetbare succesfactoren: de 360 assessment is zowel kwalitatief als kwantitatief en leent zich goed voor voortgangsmetingen voor persoonlijke en voor teamtrajecten. 

 

Dit kan in persoon plaatsvinden, online, of in een hybride vorm.

bottom of page