top of page

Leadership development
for change that matters

Zo kunnen we samenwerken

Wat is je verhaal, waar wil je heen en wie wil je zijn op weg daar naartoe. Dat is de rode draad in al mijn werk met leiders, organisaties en teams. 

Leiders ontwikkelen

Ik train en coach leiders om de leider te zijn die ze willen zijn. Je krijgt de kennis en vaardigheden om de beste versie van jezelf te geven. Voor jou en je omgeving. 

Verandering vormgeven

Ik geef vorm aan organisatieverandering. Naar prestaties die blij maken. Met oog voor groei van mensen en van resultaat in onze veranderlijke wereld. 

Teams ontwikkelen

Ik train en coach teams die trots willen zijn op hun samenwerking en prestaties.  Die samen verandering met impact realiseren. 

C    RE leadership

Wil jij plezier en zingeving ervaren in je leiderschap? Weet wie je bent als mens en leider, draag actief bij aan het welzijn van anderen en je bent een heel eind op weg.

 

Driedaags leiderschapsprogramma. De volgende startdatum is 19 april 2023. 

Who we are, is how we lead. 

Brene Brown

Repurpose

Persoonlijk leiderschap voor de tweede helft

van je leven

Wil jij een gezond, sociaal, geestig, geliefd, slim en mooi oud mens worden? Wil jij je midlife transitie navigeren op een manier die leidt tot een zinvolle en inspirerende tweede helft? Dan is dit programma iets voor jou.    

bark-of-a-tree-pleasant-green-leaves-desktop-backgrounds-pictures.jpg

Klanten

Deze organisaties gingen je voor. Een mooie diverse mix van lokaal tot internationaal, commercieel tot non-profit, en overheids- en onderwijsinstellingen.  

Popular
Recipes

shell_edited.jpg
UWV_edited_edited.jpg

Space for your logo

NS_edited.jpg
kpn_edited.jpg
citm_edited.jpg
"Zij verraste me keer op keer met nieuwe invalshoeken, en nog meer hoe zij mij prikkelde tot mijn eigen nieuwe en verfrissende inzichten. De drempel om toe te passen in de praktijk was hierdoor weggenomen. Geertruyt weet waar zij over praat, heeft een aanstekelijk enthousiasme, en een hartverwarmend gevoel voor humor!"

Guy Winchester, SNS REAAL

Over
Stokes Connect

Mijn naam is Geertruyt Stokes. Door mijn werk als veranderkundige, managementcoach en leiderschapstrainer heb ik ruim 25 jaar ervaring met groei en verandering in allerlei contexten. 

Benieuwd?

YW-Geertruyt110.jpg
De mogelijkheden bespreken? Stuur me een berichtje. 

info@stokesconnect.nl

+31 6 52305770

Dank je wel!

bottom of page