top of page
Leadership development
for change that matters

Zo kunnen we samenwerken

Leiders ontwikkelen

Ik train en coach leiders. Leid vanuit de kern van wie je bent en voeg daar de buitenkantvaardigheden aan toe. Je bent dan gelukkiger, effectiever en geloofwaardiger. 

Verandering vormgeven

Ik help vormgeven aan organisatieverandering. Met verandering én behoud van cultuur. Met oog voor groei van mensen en resultaat. In verbinding met onze veranderlijke wereld. 

Teams ontwikkelen

Ik train en coach teams die trots willen zijn op hun samenwerking en prestaties.  Die samen door de teamdynamiek willen om verandering met impact te realiseren. 

"Zij verraste me keer op keer met nieuwe invalshoeken, en nog meer hoe zij mij prikkelde tot mijn eigen nieuwe en verfrissende inzichten. De drempel om toe te passen in de praktijk was hierdoor weggenomen. Geertruyt weet waar zij over praat, heeft een aanstekelijk enthousiasme, en een hartverwarmend gevoel voor humor!"

Guy Winchester, SNS REAAL

Klanten

Deze organisaties gingen je voor. Een mooie diverse mix van lokaal tot internationaal, commercieel tot non-profit, en overheids- en onderwijsinstellingen.  

Space for your logo

shell_edited.jpg
UWV_edited_edited.jpg
NS_edited.jpg
kpn_edited.jpg
citm_edited.jpg

Over
Stokes Connect

Mijn naam is Geertruyt Stokes. Door mijn werk als veranderkundige, managementcoach en leiderschapstrainer heb ik ruim 25 jaar ervaring met groei en verandering in allerlei contexten. 

Benieuwd?

YW-Geertruyt110.jpg
De mogelijkheden bespreken? Stuur me een berichtje. 

info@stokesconnect.nl

+31 6 52305770

Dank je wel!

bottom of page