top of page

C    RE leadership

Je bent gelukkig in je leiderschap wanneer je weet wie je bent als mens en leider, en actief bijdraagt aan het welzijn van anderen. 

 

Driedaags leiderschapsprogramma. De volgende startdatum is 29 maart 2023. 

Schrijf je in

CORE leadership

Leiderschap dat gaat over jou én over de ander.

In deze driedaagse training leer je je eigen leiderschap kernachtig neerzetten. Je gaat terug naar je eigen kern om van daaruit krachtig naar buiten te gaan. Met menselijk leiderschap dat komt uit wie jij bent als mens. Met een ambitie om jouw leef- en werkwereld weer wat mooier te maken. Soft? Welnee. Menselijk leiderschap vraagt om een ruggengraat. Het is kwetsbaar, waardenvol en nodig. 


In de training krijg je opdrachten die je helpen denken, voelen en ervaren. Je wordt goed gevoed met de meest recente onderzoeken op het gebied van leiderschapsontwikkeling en met kennis van de werking van je hersenen en emoties in leiderschap. Zodat jij jouw verhaal kan voortzetten met een vernieuwde ambitie, passend bij wie je bent.  
 

Waarom en voor wie deze training

CORE is ontwikkeld met een vleugje idealisme. Wij geloven namelijk dat leiderschap om blij van te worden voor en van iedereen is. Ook voor jou. Ook jij leidt in je eigen invloedssfeer, in je eigen leef- en werkwereld. Misschien ben je een leider met een groot podium, of misschien heb je een bereik van één persoon. Je bent leider daar waar je bent: op je werk, bij je geliefden thuis of elders in je community. 

CORE leadership is  een training 

  • die gaat over wie jij bent als leider en wat jij belangrijk vindt in jouw leiderschap; 

  • die je helpt ontdekken welke positieve bijdrage jij aan je eigen omgeving wil leveren, hoe groot of klein ook. 

  • die zich richt op jouw respons wanneer je je soms duizelig voelt van alle veranderingen en je ambitie uit het zicht raakt;

  • die focust op de duurzame ontwikkeling van jouw leiderschap. Zodat we samen de wereld weer wat mooier maken. 

Wat is jouw CORE?

CORE leadership is voor leiders die uit hun eigen persoonlijke kern willen leiden. Die zoeken naar voldoening in hun leiderschap, en willen dat hun leiderschap geloofwaardig, authentiek en persoonlijk is. Die met ons geloven dat de wereld weer wat mooier wordt wanneer meer mensen opstaan en actief bijdragen aan het welzijn van de ander. Die er klaar voor zijn om hun eigen leiderschap template te ontwikkelen, en die van de ander toe te juichen. Of zoals een deelnemer het zei: "It felt like a journey into my soul. I loved it! I got so much more out of it than I anticipated". 

4 universele leiderschapsthema's

Met CORE verdiep je je leiderschap aan de hand van vier universele leiderschapsthema's 

  • Liefde: de wereld ingaan met gezond vertrouwen in je eigen waardigheid, talent en potentie om te leiden, en datzelfde zien en ontwikkelen in anderen. Verbinding met jezelf en anderen, en vrijgevigheid voor de wereld om je heen. 

  • Bewustzijn: groeien door te weten wie je bent, waar je vandaan komt en wat je belangrijk vindt. Zodat je je eigen leiderschapsstijl kan bepalen en kan leiden met geloofwaardigheid en authenticiteit. Verdiepen door een gewoonte te ontwikkelen van zelfreflectie en leren.  

  • Wendbaarheid: aanpassen aan een veranderende wereld, met vertrouwen om de volgende hoek kijken, omdat je weet wat je waarden zijn. Weten welk leiderschap van jou gevraagd wordt in tijden van verandering. 

  • Ambitie: met verbeelding en energie vooruitgaan omdat je weet wie je wil zijn in deze wereld, gebruik makend van de gelegenheden die zich voordoen. De plek waar dromen en praktijk samen komen.

 

Wil jij in jouw leef- en werkwereld een leider zijn met positieve impact? Schrijf je in! 

Wat je gaat doen

Intake - na je aanmelding ontvang je een scan op de persoonlijke en professionele rollen in je leven en op de vier bovenstaande thema's. Ze geven je inzicht in waar je nu staat. We bespreken de uitkomsten van deze scan tijdens de intake zodat je met focus aan de training begint. 

Dag 1 Bewustwording – inzicht in je eigen verhaal. Belangrijk voor jou en ook voor de mensen om je heen. Je leidt immers vanuit wie je bent, vanuit je eigen CORE. Leiderschap is levenslange ontwikkeling en je leert over andere patronen zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen, ook na deze dagen. 

Dag 2 Wendbaarheid en ambitie – verdieping in leiderschap en kernwaarden. Deze dag gaat over de fundering van jouw persoonlijke en publieke leiderschap. Jouw verhaal zet zich voort en vertaalt zich in ambitie, in een verlangen om iets te bereiken. In de ochtend leer je theorie en best practices over deze thema’s waarna je in de middag actief aan de slag gaat met je eigen CORE.  

Dag 3 Liefde – verdieping in liefde, verbinding en macht in leiderschap. Gaan ze samen? Op deze laatste dag leer je vanuit de psychologie over de werking van je emoties en denkpatronen bij het ontwikkelen van nieuwe leiderschapspatronen. Jij onderzoekt welke van jouw patronen een doorbraak nodig hebben om jouw leiderschap een nieuwe impuls te geven.  

Coachgesprek - dit gesprek plan je zelf in, voor een moment dat voor jou zinvol is. Jij bepaalt zelf wat je inbrengt. 

 

Dankzij de inhoudelijke verdieping en de praktische tools en templates heb jij na training meer dan genoeg materiaal om vanuit je eigen CORE jouw leiderschap vorm te blijven geven. Zodat jij met een vleugje idealisme een betere leider wordt voor jouw leef- en werkwereld. 

Vragen?

Je hebt interesse of bent geprikkeld en weet nog niet of je je je wil inschrijven? Bel ons of email via onderstaande link. Vinden we leuk en waarschijnlijk kunnen we je vragen beantwoorden. 

Wie, wat, waar

woensdag 29 maart, 19 april, 10 mei 2023. Alle dagen zijn van 9u tot 17u. 

Een groene locatie in Midden Nederland, omgeving Amersfoort

€1.450,- exclusief BTW, inclusief catering

Lees hieronder hoe wij met covid beperkingen omgaan. 

De groepsgrootte is 6-15 deelnemers

Liever met je eigen team of incompany? Dat kan. Je kan hier contact met ons opnemen. 

Graag extra coaching met 1 van de trainers? Dat kan. Je kan hier contact met ons opnemen. 

€1.450,- exclusief BTW, inclusief catering

De trainers

aukelien_edited_edited.jpg
YW-Geertruyt110 -2- B.jpg

Aukelien van Abbema

GZ psycholoog en therapeut 

amvanabbema@gmail.com

Geertruyt Stokes
Leiderschapstrainer en veranderkundige

info@stokesconnect.nl

06 52305770

De trainers brengen gezamenlijk een bulk aan praktijkervaring en theoretische onderbouwing. Opgedaan door jarenlang werk met cliënten, grote groepen en een enorme diversiteit aan klanten. Op het gebied van gedragsverandering, leiderschap, cultuur en transformaties. Onze gezamenlijke kracht zit in de bundeling van onze brede en diepgaande kennis over leiderschap en mensen, en het snel praktisch toepasbaar kunnen maken van die kennis. In onze eigen levens proberen wij de vier leiderschapsthema's continu te verstevigen in het fundament van ons eigen leiderschap. 

Covid

Wij geven deze training live wanneer dat kan. Dat heeft onze voorkeur. Daarom hebben wij een hele ruime zaal gereserveerd. Als het vanwege covid-maatregelen niet anders kan, dan gaan we online. Beide trainers hebben veel ervaring met online training, coaching en therapie. De training gaat dus altijd door, hetzij live hetzij online, op de oorspronkelijke datum. 

 

Trainen doen wij corona-proof, dus met 1,5 meter afstand en veel ventileren. Neem wat warms mee voor de koudere dagen! Mocht je tijdens een training verhinderd zijn, ook als dit door verkoudheid is of coronagevallen in je directe omgeving, dan gelden onze reguliere annuleringsvoorwaarden. Je krijgt geen geld terug, maar je mag altijd een vervanger sturen.

Hoe we samenwerken

We werken co-actief. De trainers geven inhoud en oefeningen, jij maakt je de inhoud eigen. Dit doe je in je eigen tempo. Dat vraagt wel om een actieve en lerende houding. Hoe meer jij doet, hoe meer jij leert, hoe meer het beklijft, hoe meer jij en je omgeving er profijt van hebben. Dit betekent naast de trainingsdagen ruimte maken voor lezen, reflectieoefeningen en samenkomen met je buddies. 
 

Je krijgt input te verwerken. Soms door te van tevoren te lezen, soms door een presentatie tijdens de training. Jij bepaalt zelf hoeveel je van tevoren tot je neemt. Er zijn veel oefeningen voor zelfreflectie. Sommigen doen we tijdens de training, anderen krijg je mee en deze doe je op een moment in je leven dat het voor jou zinvol is. 

 

Je leert minstens zoveel van elkaar als van de trainers. Er zijn interactie-oefeningen, en daarnaast is er een buddysysteem. Met je kleine groep zal je ook naast de trainingsdagen afspreken. Dit kan virtueel of F2F. Het helpt als je reflectie-oefeningen van tevoren doet, maar dat hoeft niet. 

Je schrijft je in via email door op onderstaande oranje button te klikken. ​Na ontvangst sturen wij een bevestiging en de voorbereiding voor de intake. 

Image by Maja Petric
Een nieuwe tijd vraagt om nieuw leiderschap
laat jouw leiderschap ertoe doen
bottom of page