Change that matters

Stokes Connect staat voor leiderschap en positieve verandering. 

Wij geloven dat positieve verandering in privélevens, teams, organisaties en samenlevingen plaatsvindt wanneer:  

  • Leiderschap open staat voor iedereen 

  • We leiden uit de kern van wie we zijn 

  • We leiden om deze wereld een beetje beter te maken

Onze missie is om leiderschap te openen voor velen, en leiders op te leiden in zelf bewustzijn, wendbaarheid, ambitie en liefde. 

Voor verandering die ertoe doet. 

spanish tower.jpg

Hoe we werken

People focused

Empathie en verantwoordelijkheid zijn sleutelingrediënten voor verandering die ertoe doet. Wij verbinden mensen met elkaar, de organisatie en de klant. 

Proven methods

Solide coaching, training en consulting methoden, gecertificeerd in ons veld. Gebruik van het meest recente onderzoek op het gebied van mensen en leiderschap.

Purpose driven

Bijdragen aan een betere wereld. Durven om idealistisch te zijn en onze leef- en werkwereld een beetje mooier te maken. Stap voor stap. 

Wie we zijn 

Geertruyt Stokes

Leiderschapscoach en veranderkundige

In 2011 is Stokes Connect van start gegaan en sindsdien leg ik mij toe op leiderschap en verandering. Verandering die ertoe doet. Waarbij je niet alleen blij bent met de werkelijke impact, maar ook met hoe het gegaan is. Dat vraagt om een ander soort leiderschap. Van iedereen. Ook van mij, en van jou. CORE leadership werd geboren. 

Met ruim 20 jaar ervaring bij organisaties als multinationals, tech-bedrijven, overheden, scholen en bij mooie individuen ontwikkel ik duurzaam leiderschap voor verandering met impact. Als (team) coach ben ik gecertificeerd bij de International Coach Federation (PCC) en bij Team Coaching International. 

Ik vervul rollen als veranderkundige, trainer, coach en sparring partner.

ICF.png
TCI.jpg
MBTI.png
cultuur logo.png
YW-Geertruyt110.jpg

Samen

Samenwerking betekent meer impact en meer plezier. Voor mijn klanten, mijn partners en mijzelf. Ik werk samen met mensen die complementair zijn en een eigen expertise inbrengen. Met wie ik samen met voor de groep kan staan omdat we dezelfde taal spreken. We delen dezelfde waarden en drive en hebben plezier in onze samenwerking. 

aukelien_edited.jpg

Aukelien van Abbema

GZ Psycholoog en filosoof

Aukelien is psycholoog en filosoof en gespecialiseerd in emotionally focused therapy. Zij verbindt in no time diep denken met praktische actie en is niet bang voor een beetje schuring. Het leven is soms moeilijk maar niet zo ingewikkeld als wij het soms maken. In heldere bewoordingen neemt ze je mee in hoe de wondere werking van ons brein samenwerkt met onze emoties bij het doorbreken van vaste patronen. 

Stefanie van Orsouw

Customer journey en leiderschap

Stefanie van Orsouw is een brok energie waar het gaat om klantreizen en klantgerichtheid. Abstracte concepten weet zij in no-time om te toveren naar een concreet actie-plan. Daarbij zijn de meetbaarheid én de voelbaarheid van de doelen beiden even belangrijk. Onvermoeibaar gaat zij als consultant en teamcoach aan de slag met de organisatie om de gedroomde klantreis praktische werkelijkheid te maken.

Steef.png
Yvet.jpeg

Yvet Beckers

Teamcoach

Yvet Beckers is teamcoach in hart en nieren. Zij is een meester in ruimte geven aan de ander, zowel binnen als buiten de context van teams. Luisteren is haar kracht. Wij sparren graag over de dynamiek in teams en systemen, en over ontwikkelingen in ons vakgebied. En dankzij haar fijn pragmatische inslag maken we dan ook de slag van sparren naar concrete output. Haar slogan: “Jouw team mag trots zijn!”.