YW-Geertruyt110.jpg

Geertruyt Stokes

Executive coach en veranderkundige

Ik verdiep mij al jaren in verandering. Wat gebeurt er in een verandering en hoe beïnvloedt het mensen. Of juist vice versa: hoe mensen de verandering beïnvloeden. Wat is er nodig voor een soepele en duurzame verandering?

Met ruim 20 jaar ervaring bij organisaties als multinationals, tech-bedrijven, overheden, scholen en bij mooie individuen help ik om het veranderleiderschap duurzaam te versterken. Daarbij vervul ik rollen als veranderkundige, trainer, coach en sparring partner. Als (team) coach ben ik gecertificeerd bij de International Coach Federation (PCC) en bij Team Coaching International. 

Samen

Samenwerking levert mijn klanten, mijn partners en mijzelf meer op. Meer plezier, meer inzichten en betere resultaten. Ik werk graag samen met mensen die complementair zijn en een eigen expertise inbrengen en  met wie ik samen met voor de groep kan staan omdat we dezelfde taal spreken. We delen dezelfde waarden en drive, hebben vertrouwen in elkaar en in het proces, en kunnen ook gewoon samen lachen. 

Stefanie van Orsouw

Customer journey en leiderschap

Stefanie van Orsouw is een brok energie waar het gaat om klantreizen en klantgerichtheid. Abstracte concepten weet zij in no-time om te toveren naar een concreet actie-plan. Daarbij zijn de meetbaarheid én de voelbaarheid van de doelen beiden even belangrijk. Onvermoeibaar gaat zij als consultant en teamcoach aan de slag met de organisatie om de gedroomde klantreis praktische werkelijkheid te maken.

Steef.png
aukelien_edited.jpg

Aukelien van Abbema

Psycholoog en filosoof

Aukelien is psycholoog en filosoof en gespecialiseerd in emotionally focused therapy. Zij verbindt in no time diep denken met praktische actie en is niet bang voor een beetje schuring. Het leven is soms moeilijk maar niet zo ingewikkeld als wij het soms maken. In heldere bewoordingen neemt ze je mee in hoe de wondere werking van ons brein samenwerkt met onze emoties bij het doorbreken van vaste patronen. 

Yvet Beckers

Teamcoach

Yvet Beckers is teamcoach in hart en nieren. Zij is een meester in ruimte geven aan de ander, zowel binnen als buiten de context van teams. Luisteren is haar kracht. Wij sparren graag over de dynamiek in teams en systemen, en over ontwikkelingen in ons vakgebied. En dankzij haar fijn pragmatische inslag maken we dan ook de slag van sparren naar concrete output. Haar slogan: “Jouw team mag trots zijn!”.

Yvet.jpeg