top of page
Great teams are built, not born. 

Samenwerking is als een kunstwerk dat zorgvuldig wordt geschilderd, niet iets wat zomaar ontstaat. Echte teams blinken uit omdat ze:
 

  • Actief werken aan de ontwikkeling van menselijke en zakelijke vaardigheden, als schilders die hun penseelstreken perfectioneren.

  • Moedig ongemak en conflicten omarmen, als kunstenaars die schaduwen en lichtspel in hun werk opnemen.
     

Dit vereist de nieuwsgierigheid en eerlijkheid van elk teamlid, en het bewustzijn dat succes het resultaat is van een collectieve inspanning. Het draait zelden om één enkele held; het is het samenspel dat een team tot iets bijzonders maakt, waarop ze met trots kunnen terugkijken.

Bewuste samenwerking
image.png

Toppresterende teams combineren sterke relaties met uitstekende inhoudelijke afstemming.

Een high performing team worden? Ik train en coach  in cruciale vaardigheden en gedrag om dat te bereiken.

In de trainingen en workshops voor teamontwikkeling maak ik gebruik van beproefde modellen en onderzoek over leiderschap en volwassenheid. Ik integreer waardevolle assessments zoals The Leadership Circle, Team Diagnostic, Management Drives en MBTI.

De aanpak omvat:
 

  • Gezamenlijke doelen: het creëren van eenheid binnen het team rondom purpose, visie en prioriteiten, omdat gedeelde doelen de kern vormen van een effectief team.

  • Teamcoaching voor groei: de teamcoaching is gericht op het verbeteren van gesprekken, het versterken van relaties, het effectief omgaan met conflicten en het navigeren door uitdagingen van verandering.

  • Ontwikkeling van Volwassenen: trainingen over hoe volwassenen zich ontwikkelen en verhouden  tot verandering. Hierbij richten we ons op het begrijpen van de psychologische en emotionele aspecten die een rol spelen bij persoonlijke groei en transformatie.

  • Individuele optimalisatie: individuele coaching voor teamleden om hun bijdrage aan het team te optimaliseren en hun specifieke rol te versterken.

Samen streven we naar de groei en effectiviteit van het gehele team.

bottom of page